faristol_petitL’Ajuntament de Tivissa ha presentat avui dimarts (07/03/2017) un servei d’assessorament energètic  gratuït, adreçat als veïns i veïnes i les empreses de la població. El servei començarà a funcionar a partir del dimarts vinent, a l’oficina d’atenció al públic de l’Ajuntament de Tivissa.

tripticL’horari d’atenció del servei serà els dimarts, de 13.00 a 14.00 h. En cas de no poder ser atesos, s’obrirà un llistat i serà el responsable del servei qui es posarà en contacte amb l’usuari.

L’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha explicat que “l’equip de govern ha volgut posar en marxa aquest servei cent per cent gratuït pels veïns perquè puguin conèixer de primera mà lo que paguen a les factures de llum i gas”. Segons Jardí, tots els dimarts un assessor de la consultoria energètica Siner Aegyeratendrà les consultes de les persones que ho desitgin per explicar-los la complicada factura energètica de la llum i del gas i puguin pagar únicament el que és just, amb transparència, informació i claredat”. L’alcalde ha fet una crida als veïns i veïnes perquè facin servir el servei “on trobaran, entre altres, assessorament sobre la potència contractada, sobre tarifes no recomanables i, si cal, canvis de companyia”.

07-03-17 Rp presentacio servei assessorament energetic1Per la seva part, el regidor de Servei al Territori, Joaquim Roset, ha explicat que el servei sorgeix a partir de l’augment de la despesa energètica de moltes llars “que agreuja la situació econòmica de moltes famílies i empreses”. Segons Roset, el servei servirà “perquè, amb un assessorament totalment personalitzat, puguem saber què estem pagant, i també resoldre els dubtes que genera la factura de llum i gas”. A més, el regidor ha afegit que el servei també oferirà “la possibilitat d’ajudar a tramitar reclamacions i per indicar als usuaris com pagar menys”.