Diversos mitjans de comunicació de la comarca s’han fet ressò de la posada en marxa del nou Servei d’Assessorament Energètic per als veïns i veïnes, i també empreses de Tivissa.

Aquests mitjans han publicat la informació durant el dia d’avui. També es pot escoltar a: Ràdio Móra d’Ebre

Sobretot han ressaltat la gratuïtat del servei, també l’horari: dimarts de 13.00 a 14.00h i també les declaracions que es van fer durant la presentació del servei.

Segons l’alcalde, tots els dimarts un assessor de la consultoria energètica Siner Aegyeratendrà les consultes de les persones que ho desitgin per explicar-los la complicada factura energètica de la llum i del gas i puguin pagar únicament el que és just, amb transparència, informació i claredat”.

Durant el mateix acte, el regidor de Servei al Territori, Joaquim Roset, ha explicat que el servei sorgeix a partir de l’augment de la despesa energètica de moltes llars “que agreuja la situació econòmica de moltes famílies i empreses”. Segons Roset, el servei servirà “perquè, amb un assessorament totalment personalitzat, puguem saber què estem pagant, i també resoldre els dubtes que genera la factura de llum i gas”.