TIVISSA RÀDIO – 103.2 FM          logo-final1

 Carrer Hospital, 1

43746 – Tivissa

 Telèfon: 977418111

 Correu electrònic: radio@tivissa.altanet.org

Uns magnífics anys!! Aquest és l’agraïment de Tivissa Ràdio al municipi de Tivissa i dels voltants.

Va ser al gener del 2010 quan aquestes petites ones es van fer grans.

Cada dia les podeu descobrir, trobar, estimar al dial 103.2 FM.

Tivissa Ràdio és una emissora petita però amb l’esforç de fer un gran treball.

Informació, entreteniment, objectius assolits.

EL PRIMER CAFÈ és el magazine matinal d’aquesta emissora “Tivissa Ràdio”, s’emet de dilluns a divendres de 9.00 h a 13.00 h conduït per la Montse Margalef.

Aquest espai inclou apartats d’alimentació, salut, consells, informació… amb els seus corresponents col·laboradors, concursos i desconnexió cada hora amb Catalunya Informació.

La programació no acaba a les 13.00 h, sinó que segueix amb diversos continguts. Consulta’ls a l’apartat “Programació”.

No marxis de Tivissa Ràdio, emporta-te-la allà on vagis.

TIVISSA RÀDIO, MUNTANYES DE MÚSICA!!

graellaprogramacio

Continguts “El Primer Cafè”

programacioprimeracafe

ESPAIS RÀDIO

LA TORTUGA: un apartat pensat perquè els alumnes de l’Escola Marcel•lí Domingo de Tivissa puguin formar part del mitjà radiofònic, així tots els divendres una classe es desplaça acompanyada del professor. Què millor que aprendre tots junts?

L’ESGLÉSIA TÉ VEU: aquest espai no necessita de moltes explicacions, qui no és conscient de la gran capacitat d’expressió del Sr. Bisbe.

FEM UNA ULLADA A L’AGENDA: a qui no agrada passar una estona d’esbarjo? Si seguiu aquest bloc podrem escollir un gran ventall d’actes sense tenir que gastar massa.

DE PORTA ENDINS: des del seu primer dia, la gent de Tivissa Ràdio s’ha cultivat de bons col•laboradors i fidels oients que la fan gran, ara amb aquesta aportació i simpatia que desprèn l’Anna, us demanem, una vegada més, que estigueu aquí els dilluns a les 11.30 h.

L’HORA DE LA M. DEL MAR: en aquest espai anirem introduint pautes de maquillatge, trucs, consells i productes que ens faran sentir més guapes, per poder lluir d’espill.

TERTÚLIA AMB LA NOSTRA GENT GRAN: en aquestaàmplia programació hem destinat un espai per la tertúlia, els encarregats de posar-li veu seran els jubilats i els residents del centre de dia. Setmana a setmana entendrem i serem més savis escoltant, doncs ells pot ser no saben de llibres però saben d’experiències viscudes.

ENTRE FRUITES I VERDURES: a la tan nombrada dieta mediterrània, la nostra, no es permet un sol dia sense una peça de fruita o un plat de vegetals, tant bons, saludables i beneficiosos. Les mares i professionals de la salut s’esforcen en recordar que cal menjar sà i com que ho sabem, tenim a la nostra programació “Entre fruites i verdures”.

TOTA UNA EXPERIÈNCIA AMB MIQUEL RIPOLL: el gran espai dels germans Ripoll ens dona informació i consells sobre mascotes i animals de companyia: gossos, gats, ocells, peixos, rèptils, rossegadors, alimentació, salut, …

FONTS GEOGRÀFIQUES: existeix una altra bellesa natural. Aquesta s’escriu amb “b” alta, ella està allí des del moment de la seva creació. Persones com Quimo són les encarregades de transmetre-la.

AQUÍ SONA: què és un món sense música? Un món amb poca vida! Per això passen per Tivissa Ràdio, músics de la Ribera d’Ebre i nacionals.

REMEIS NATURALS AMB MIQUEL BIARNÉS: el raconet més saludable l’hem titulat “Remeis Naturals” per curar de forma natural tots els mals.

NAVEGANT PEL MAR: el millor del mar ho descobrirem amb la peixatera del SUMA, milers i milers d’espècies nedaran per Tivissa Ràdio.

REPÀS TELEVISIÓ: farem un repàs a tota la programació de la televisió per conèixer quins són els programes més actuals, les varietats i de que podem gaudir setmana a setmana.


CONCURSOS

 QUÈ FEM A DINAR?: ens heu de facilitar una recepta per entrar al sorteig setmanal i poder ser premiats.

EL JOC DE LA RÀDIO:  és un concurs molt fàcil, només cal avançar caselles tirant el dau i mentre passegem pel poble anem guanyant regals, però compte amb els entrebancs perquè llavors els regals desapareixen.

EL PENJAT: el típic joc, molt fàcil i senzill. Amb una sola lletra que es facilita com a pista, cal descobrir quina paraula s’amaga abans de que el ninot acabi penjat.